Anyák napi muffinokHalihó!🙋 Nem tűntem ám el,ne aggódjatok sőt nagyon is itt vagyok, mert fontos ünnep közeleg ugyanis holnap ünnepeljük az édesányákat és nekik igenis megjár ezen a napon a kényeztetés! 💕Ennek apropóján hoztam is két isteni és gyors muffint,amit akár még ma elkészíthettek nekik,magatoknak,vagy akár a gyerekekkel együtt. 👪Természetesen ilyenkor a virágpompa sem maradhat el!💐 Legyen szép napotok, sziasztok!


Hozzávalók:
-30 dkg liszt
-20 dkg margarin
-3 tojás
-20 dkg porcukor
-1 dl tej
-1 csomag vaníliás cukor
-1 csomag sütőpor

Egyéb hozzávalók:
-2 evőkanál kakaó
-Étcsokoládé
-Piros ételfesték
-Díszítő cukor 
-Nutella
Elkészítés:
  1. A margarint kihabosítjuk a porcukorral és hozzáadjuk a többi hozzávalót az "egyében" kívül. Ne lepődjünk meg, mert a művelet végére le kell tennünk a robotgépet,jobban járunk ha kézzel,fakanállal dolgozzuk össze a sűrű masszát.
  2. Ha ez kész,akkor két részre osztjuk a tésztát. Az egyik felét rózsaszínre keverjük ki a piros ételfesték segítségével. A másik felébe pedig dolgozzuk bele az étcsokidarabokat és a kakaóport.
  3. Muffin formába töltjük őket,ha szeretnénk akkor megszórhatjuk őket minden földi jóval, én ez esetben szív alakú cukor mellett döntöttem.
  4. És hogy a kis rózsaszín muffinban is legyen egy kis csavar,ezeknek a közepét óvatosan kiskanállal vegyük ki,tegyük félre. A keletkezett kis lyukat töltsük fel nutellával majd rakjuk vissza a tésztát, így az igazi meglepetés akkor lesz, amikor beleharapunk a tésztába.
Nálatok melyik a nyerő?😏


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Limehabos keksztorta